Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
¼ l piskefløde
1 spsk neskaffe
4 æggeblommer
4 spsk sukker
2 spsk kaffelikør (kan udelades)
Tilbehør:
flødeskum
mørk, hakket chokolade (eller kakao)
- Tænd ovnen på 140 grader.
- Varm fløden til lige under kogepunktet og rør neskaffen i. Rør æggeblommer og sukker sammen og tilsæt "kaffefløden".
- Tilsæt evt. likør og si cremen over i 4 ovnfaste kopper eller glas. Stil dem i en bradepande og hæld kogende vand ved.
- Sæt dem i ovnen, til cremen sætter sig (25-35 min. – afhængigt af koppernes facon).
- Tag kopperne ud af ovnen, lad dem afkøle og sæt dem i køleskab indtil servering. Servér med flødeskum og mørk chokolade eller kakao.