Mokkacreme med flødeskum
SPONSORERET indhold

Mokkacreme med flødeskum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
20. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
¼ l piskefløde
1 spsk neskaffe
4 æggeblommer
4 spsk sukker
2 spsk kaffelikør (kan udelades)
Tilbehør:
flødeskum
mørk, hakket chokolade (eller kakao)

  1. Tænd ovnen på 140 grader.
  2. Varm fløden til lige under kogepunktet og rør neskaffen i. Rør æggeblommer og sukker sammen og tilsæt "kaffefløden".
  3. Tilsæt evt. likør og si cremen over i 4 ovnfaste kopper eller glas. Stil dem i en bradepande og hæld kogende vand ved.
  4. Sæt dem i ovnen, til cremen sætter sig (25-35 min. – afhængigt af koppernes facon).
  5. Tag kopperne ud af ovnen, lad dem afkøle og sæt dem i køleskab indtil servering. Servér med flødeskum og mørk chokolade eller kakao.