Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækker mørbrad a la thai.

Mørbrad a la thai

Mørbrad a la thai

Måske har du været i Thailand, måske drømmer du om at komme dertil. Her er en lækker mørbradret, inspireret af maden på de kanter.

Bedømmelse
Mørbrad a la thai til 4 personer

Mørbrad a la thai

 

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.


1 afpudset svinemørbrad
2 spsk. olie
2-4 tsk. rød karrypasta
1 dåse kokosmælk
1-2 tsk. sambal oelek
2 spsk. fiskesovs
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
50 g finthakkede peanuts


Tilbehør:
ris og dampede broccoli-buketter

Sådan laver du mørbrad a la thai


1. Skær mørbraden i ½ cm tykke skiver.

2. Varm en wok eller stegepande godt op med olie, og tilsæt den røde karrypasta. Lynsteg kødet 3-4 min.

3. Tilsæt kokosmælk, sambal oelek, fiskesovs, sukker, salt og peanuts. Kog det sammen ca. 5 min.

4. Servér med kogte ris og broccoli.

Ingredienser

8

Tilberedning

ca. 35 MIN.

Type

Svin

Specialkost

Kategori

Hovedret

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Tags

mørbrad
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok