Mørbrad med mandelpesto
SPONSORERET indhold

Mørbrad med mandelpesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv denne eksotiske opskrift på mørbrad med mandelpesto.

24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid, i alt: ca. 6 min.
1 svinemørbrad på ca. 500 g
salt og peber
2-3 spsk smør
2 dl bouillon
1 dl piskefløde
Mandelpesto:
50 g mandler
1 bdt persille
4 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør:
400 g grøn båndspaghetti
1 lille rød peberfrugt (finthakket)
1-2 spsk olivenolie

  1. Mandelpesto: Nip persillen fri for grove stilke. Blend persille og mandler og kom olie og citronsaft i.
  2. Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i 2 cm tykke bøffer. Krydr dem med salt og peber. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Dæmp varmen og steg dem endnu 2-3 minutter på hver side.
  3. Anret mandelpesto på bøfferne, lige før de serveres.
  4. Serveres med pastaen, som vendes i olivenolie med hakket peber.