SPONSORERET indhold
Mørbradbøffer med pærer og radiser
Dejlig nem opskrift med mørbrad.
4 personer
Ingredienser
Mørbradbøffer med pærer og radiser
1 svinemørbrad
salt, peber
20 g smør
Desuden:
2 pærer
15 g smør
salt, peber
75 g spæde salater
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. æble- el. blommeeddike
10 radiser
Pynt:
frisk basilikum
Tilbehør:
små nye kartofler
- Rens mørbraden for sener og hinder. Skær mørbraden i strimler. Varm smørret op på en pande, til det er bruset af.
- Brun mørbradstrimlerne. Steg dem herefter færdige ca. 4-5 min.
- Skær pærerne i både med skrællen på. Svits pærebådene i smør, til de er gyldne. Krydr med salt og peber.
- Skyl og afdryp salaten. Fordel den på et fad. Dryp med olie pisket med eddike, salt og peber. Fordel mørbradstrimler og pærebåde over. Skær radiserne i skiver, og drys dem over.