Mørbradbøffer med pærer og radiser
SPONSORERET indhold

Mørbradbøffer med pærer og radiser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejlig nem opskrift med mørbrad.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
22. jun. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Mørbradbøffer med pærer og radiser
1 svinemørbrad
salt, peber
20 g smør
Desuden:
2 pærer
15 g smør
salt, peber
75 g spæde salater
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. æble- el. blommeeddike
10 radiser
Pynt:
frisk basilikum
Tilbehør:
små nye kartofler

  1. Rens mørbraden for sener og hinder. Skær mørbraden i strimler. Varm smørret op på en pande, til det er bruset af.
  2. Brun mørbradstrimlerne. Steg dem herefter færdige ca. 4-5 min.
  3. Skær pærerne i både med skrællen på. Svits pærebådene i smør, til de er gyldne. Krydr med salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salaten. Fordel den på et fad. Dryp med olie pisket med eddike, salt og peber. Fordel mørbradstrimler og pærebåde over. Skær radiserne i skiver, og drys dem over.