Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 6 min.
1 mørbrad på 500-600 g
salt og peber
1 løg (skivet)
2 spsk smør
21 /2 dl fløde (13 %)
1 dl bouillon
100 g blå ost (smuldret)
Spinatblanding:
1 bdt forårsløg (fintsnittede)
3 spsk smør
500 g spinat (frisk)
salt og peber
- Skær mørbraden i bøffer på 2-3 cm. Bank dem flade med håndroden og krydr dem med salt og peber.
- Brun først løgene i fedtstof på panden og tag dem af.
- Brun derefter bøfferne på begge sider på panden. Dæmp varmen og steg dem ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
- Kom den smuldrede ost på panden sammen med bouillon og fløde. Lad det koge sammen kort. Smag det til.
- Spinatblanding:
- Nip spinaten fri for de groveste stilke. Skyl spinaten godt. Svits forårsløg i smørret i en gryde. Kom spinaten i og svits den, til den netop er faldet sammen. Krydr med salt og peber.
- Kom løgene på bøfferne og server spinatblandingen til.
- Løse ris vil være godt som yderligere tilbehør.