Mosters børnekage
SPONSORERET indhold

Mosters børnekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvem moster var, og hvorfor kagen har fået dette navn, fortoner sig i det uvisse, men kagen er nem og god. Bager du den i en brødform, kan skiverne serveres med smør eller en god citrus- eller ingefærmarmelade – men så er den knap så børnevenlig længere.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
12. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
1 stk.

Ingredienser

250 g farin
250 g mel
1 tsk. natron
1 tsk. stødt ingefær
2 tsk. kanel eller nelliker
2 1⁄2 dl kærnemælk
fedtstof til formen

  1. De tørre ingredienser blandes i en røreskål. Kærnemælken tilsættes, og dejen røres sammen.
  2. Den fyldes i en smurt brødform eller en 22 cm’s springform, over hvis bund der er spændt bagepapir.
  3. Kagen bages ved 190 gr. midt i ovnen.