Mozzarellahjerter
SPONSORERET indhold

Mozzarellahjerter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De sprøde butterdejshjerter er fyldt med italiensk mozzarellaost, bløde soltørrede tomater og frisk basilikum.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
10. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
Ca 12 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min.
2 plader butterdej à 85 g
1 æg
125 g italiensk mozzarella
6 soltørrede tomater i olie
frisk basilikum

Hjemmelavede mozarellahjerter - sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Udstik dejen i hjerter (eller cirkler). Læg dem på en bageplade med bagepapir og prik dem med en gaffel. Pensl med sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min. Lad dem afkøle på en rist.
  2. Skær mozzarellaosten i tynde skiver. Skær butterdejshjerterne igennem med en kniv og læg dem sammen med fyld af mozzarella, små stykker soltørrede tomater og basilikumblade. Eller pynt dem enkeltvis – så bliver der dobbelt så mange.
  3. Servér som snack eller lille forret.