Muffins med cookies
SPONSORERET indhold

Muffins med cookies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bløde og saftige muffins bagt med sprøde småkager eller cookies er lette at lave. Et sikkert hit for både børn og voksne.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
10. maj. 2016 | Opskrift | Hjemmet
10 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
2 æg
125 g sukker
½ stang vanilje
175 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
evt. 2 spsk. kakao
125 g smør
lidt citronskal (øko)
1 spsk. citronsaft
1 dl mælk
Fyld:
10 cookies, ingefærkiks eller småkager

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Pisk æggene skummende med sukker og vaniljekorn i ca. 10 min. med en håndmikser.
  3. Bland mel, bagepulver, salt og evt. kakao sammen.
  4. Smelt smørret, og rør det lidt efter lidt i dejen skiftevist med melblandingen, der sigtes i dejen.
  5. Rør fintrevet citronskal, citronsaft og derefter mælk i dejen.
  6. Fordél dejen i 10 muffinforme.
  7. Bag kagerne i ca. 7 min., til de har sat sig lidt, men stadig er bløde. Bræk cookies og småkager i 2-3 stykker. Stik et par stykker i hver muffin.
  8. Læg et stykke bagepapir over kagerne. Bag dem videre i ca. 15 min., til de er gennembagte. Stik med et træspyd – er der rå dej på, skal de bage videre. Lad muffins med cookies køle af på en bagerist.