Muffins med marcipan og chokolade
SPONSORERET indhold

Muffins med marcipan og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
22. apr. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
14-16 stk.

Ingredienser

Muffindej:
125 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
100 g revet ren rå marcipan
75 g hakket mørk chokolade
1 tsk. revet usprøjtet appelsinskal
1 dl mælk
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Frosting:
4-5 spsk. past. æggehvider
1 tsk. citronsaft
350 g flormelis
125 g blødt smør
korn af 1 vaniljestang
rød, gul og grøn levnedsmiddelfarve
3 slags kagedrys i de samme farver

  1. Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør marcipan med mælk, chokolade, appelsinskal, hvedemel og bagepulver.
  2. Smør 14-16 muffinforme. Kom dejen i. Bag dem ca. 25-30 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
  3. Pynt kagerne med frosting, som du sprøjter ud med en kagesprøjtepose med stjernetylle. Sæt evt. hjerter på pind i, og pynt med mynte.