Müsli med gojibær og tørret abrikos
SPONSORERET indhold

Müsli med gojibær og tørret abrikos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne müsli er rig på den sunde fedtsyrer monoumættet fedt. Den er ligeledes meget fiberholdig og derfor både god for din fordøjelse og mætter godt. Spis den ovenpå skyr eller fromage frais.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
03. nov. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

34 portion à 20 g
100 g mandler
100 g hasselnødder
100 g rugflager
100 g hørfrø
1 tsk kanel
1 tsk vaniljepulver, f.eks. Urtekram eller brug vaniljekorn fra en stang
80 g supesød
50 g gojibær
50 g tørret abrikos
100 g Axa fibersund

Hak mandler og hasselnødder, og rist dem på en pande ca. 2-4 min. Bland rugflager og hørfrø, og rist dem på en pande for sig selv ca. 2-4 min. Tilsæt kanel og vaniljepulver til rugflageblandingen.

Hæld de ristede nødder over og tilsæt så Supersød. Rør i blandingen til den er smeltet. Hæld det over på et stykke bagepapir og drys med gojibær, hakkede tørrede abrikoser, og fibersund.

Lad det køle helt af, inden du hælder det i en lufttæt beholder.

1 portion vejer 20 g = 2 spsk
50 kcal pr portion

Prøv også brownies med valnødder og marshmallows

Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/