Müslibar to go
SPONSORERET indhold

Nem snack: Müslibar to go

Gode til madpakken, som snack på farten eller til den evige eftermiddagssult.

Foto: Columbus Leth
12. aug. 2019 | Opskrift | BoligLiv


Müslibar to go
Ca. 16 stk.

Tid: ca. 20 min. plus bagetid (ca. 16 stk.)

200 g nødder, f.eks. mandler, hasselnødder, cashewnødder og pistacienødder
100 g knækkede hvedekerner
50 g knækkede rugkerner
200 g frø, f.eks. solsikkefrø, hørfrø, græskarkerner, sesamfrø
120 g tørrede frugter, f.eks. figner, dadler, abrikoser
75 g brun farin
75 g honning
75 g peanutbutter
1 stort æg

1. Tænd ovnen på 175 grader.

2. Hak nødderne, og bland dem med hvedekerner, rugkerner og de forskellige frø. Hak de tørrede frugter.

3. Kom brun farin og honning i en gryde, og smelt ved svag varme. Hæld massen i en skål. Tilsæt peanutbutter og ægget.

4. Vend nødder, kerner, frø og tørrede frugter godt rundt i massen.

5. Pres blandingen ud i en ildfast form, ca. 22 x 28 cm, foret med bagepapir. Bag massen i ovnen i ca. 20 min. Afkøl i formen, inden den skæres ud.



► SE OGSÅ: Nødde-drømmekage
► SE OGSÅ: Nøddekage med nougatmousse
► SE OGSÅ: Saftig mandelkage (Kage uden mel!)

Anbefalet til dig