SPONSORERET indhold
Nachos med 3 slags dip
Er du mest til tomatsalsa, avocadodip eller agurkedip? Du finder alle tre opskrifter her.
Ingredienser
Agurkedip (tzatziki)
½ agurk
¼ tsk. salt
½ æble
2 dl drænet yoghurt
½-1 fed hvidløg
salt
Avocadodip (guacamole)
2 modne avocado
2 spsk. citronsaft
3 spsk. drænet yoghurt
½-1 fed hvidløg
salt
Tomatsalsa
4 store blommetomater
¼ agurk
¼ stang bladselleri
saft fra 1 lime
fintrevet skal fra 1 økologisk lime
2 spsk. olie
salt
Tilbehør:
sprøde majstortillachips
- Agurkedip: Riv agurken på den grove side af rivejernet, og drys med salt. Kom agurken i en si, og pres overskydende væde ud. Riv æblet, kom det i sien med agurk, og pres atter væde væk. Rør yoghurten med agurk, æble og hvidløg, og smag til med salt.
- Avokadodip: Kom avocadokødet i en skål sammen med citronsaft, yoghurt og fintrevet hvidløg. Mos det godt sammen med en gaffel eller stavblender. Smag til med salt.
- Tomatsalsa: Skær tomaterne i kvarter. Kom kernerne i en si over en skål, og pres saften ud med bagsiden af en ske (bevar saften). Skær tomatkødet i små tern (½ x ½ cm). Flæk agurken, og kom kernerne i sien. Skær agurk og selleri i tern (½ x ½ cm). Kog saften fra tomaterne ind til under halvdelen, og bland det med limesaft, limeskal, olie og salt. Hæld dressingen over grønsagsternene.