Nakkefilet i gryde med græskar og marokkanske krydderier
SPONSORERET indhold

Nakkefilet i gryde med græskar og marokkanske krydderier

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
24. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Koge/stegetid: 1 time og 10 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
500 g nakkefilet (i store tern)
1+1 spsk olivenolie
salt og peber
1 løg (finthakket)
3 fed hvidløg (finthakket)
10 g frisk ingefær (finthakket)
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
¼ tsk stødt cayennepeber
1 dåse hakkede tomater
2 dl vand
1 lille græskar (500 g frugtkød)
50 g rosiner
Tilbehør:
couscous
frisk koriander

  1. Brun kødet på en stegepande med olie og krydr med salt og peber.
  2. Steg løgene blanke i en stegegryde med olie og tilsæt kød, hvidløg, ingefær og krydderier.
  3. Steg under omrøring et par min. og tilsæt tomater og vand. Lad retten simre under låg 45 min.
  4. Skær imens græskarret i både og skrab kernerne ud. Skær skrællen af og skær frugtkødet i tern. Vend dem i gryden sammen med rosinerne og lad retten simre yderligere ca. 20 min. – til alt er mørt.
  5. Smag til med salt og peber og servér med dampet couscous (efter pakkens anvisning) og frisk koriander.