Nem appelsinmarmelade
SPONSORERET indhold

Nem appelsinmarmelade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
02. okt. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
2-3 glas

Ingredienser

500 g tyndskallede, usprøjtede appelsiner
1 dl vand
500 g sukker

  1. Skyl og tør appelsinerne. Skær stilkenden af. Del appelsinerne i mindre stykker med skræl. Fjern eventuelle kerner.
  2. Blend appelsinerne i en foodprocessor eller blender.
  3. Kog appelsinmassen og vand i ca. 15 min. under låg. Tilsæt sukkeret, og lad massen koge yderligere 15 min. uden låg. Skum af.
  4. Kom marmeladen i rene, skoldede glas. Luk glassene til. Opbevar marmeladen mørkt og køligt, gerne i køleskab.