tærte opskrift med marcipan og appelsin
SPONSORERET indhold

Tærte med marcipan og appelsin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
08. apr. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

4 plader færdig butterdej (ca. 8x14 cm)
3 appelsiner
200 g marcipan
3 spsk rørsukker
1 æggehvide
1 bæger mascarpone
100 g usaltede pistacienødder uden skal
½ dl flydende honning.

Sådan laver du tærten

1. Skær ridser rundt om kanten på hver dejplade og prik midten af dejen flere gange med en gaffel.
2. Skær skallen og den hvide hinde af appelsinerne og skær dem så i skiver.
3. Smuldr marcipanen og fordel den på butterdejspladerne. Læg appelsinskiver over og drys med sukker. Pensl kanten med æggehvide, og bag stykkerne i ovnen ved 200 grader i 15 min, til dejen er gylden og sprød.
4. Mens kagerne er varme kommes en klat mascarpone på. Servér med pistacienødder blandet med honning.