Opskrift på kokossuppe med grøn karry, kylling og grønt
SPONSORERET indhold

Kokossuppe med grøn karry, kylling og grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få lækker smagfuld og varmende suppe på kun 15 min. Vil du have en kødfri dag, kan du undlade kyllingen.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
19. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

400 g kyllingebryst
½ broccoli
2 porrer
1 spsk neutral olie
1 spsk grøn karrypasta
1 l hønsesuppe
1 dåse kokosmælk
3 stængler citrongræs
5 kaffir limeblade
150 g sugarsnap ærter
3 spsk Fish Sauce
evt. salt
frisk koriander

Sådan laver du kokossuppe

1. Skær kyllingen i strimler og del broccolien i buketter. Skær porren i 1 cm tykke skiver. Varm olien i en gryde og steg karrypastaen her i. Tilsæt hønsesuppe. Fjern de yderste blade af citrongræsset og bank rodenden i stykker med bagsiden af en stor kniv. Kom citrongræs og limeblade i suppen.

2. Kom kyllingen i suppen og lad den simre i 5 min. Tilsæt broccoli, porre, kokosmælk og Fish Sauce og varm det igennem i 2-3 minutter. Kom til sidst sugarsnap-ærter i og smag suppen til for salt. I Thailand bruger man Fish Sauce i stedet for salt, men du kan også bruge salt.

3. Servér suppen med korianderblade.