Opskrift på nemme chokolademuffins
SPONSORERET indhold

Nemme chokolademuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Selvom jeg elsker tunge, snaskede chokoladekager, er der nu også ­noget helt magisk over en let og luftig chokolademuffin. Især hvis den er fyldt med store stykker chokolade og et strejf af salt. Tryl dem frem på ­nul komma fem, og gør både små og store maver glade!

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
03. aug. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
10 muffins | Total: 30 min

Ingredienser

100 g æggeblommer
65 g sukker
½ vaniljestang, kornene heraf
80 g hvedemel
20 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
1 nip salt
200 g æggehvider
100 g lys eller mørk chokolade

Sådan bager du nemme chokolademuffins

1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn let og luftigt i en skål. Bland mel, kakaopulver, bagepulver og salt i en anden skål, og sigt det i æggesnapsen.

2. Pisk æggehvider stive, og vend dem forsigtigt i ­dejen. Hak chokoladen groft, og vend den i ­dejen (gem en smule til pynt).

3. Fyld ­dejen i muffinforme, og drys resten af chokoladen udover. Bag kagerne i ca. 15 minutter ved 175 grader. Lad dem køle helt af.

Anbefalet til dig