Opskrift på lammekølle
SPONSORERET indhold

Nyd sangerindens grønlandske favoritret

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den smukke sangerinde Nive Nielsen giver dig sin yndlingsopskrift fra Grønland, hvor hun kommer fra.

Af: Jannie Schjødt Kold
01. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Lammekølle
Hvidløgsfed
Salt og peber
Friske krydderurter

Sådan laver du lammekølle

Først ridser du lammekøllen og sætter hvidløgsfedene ind i de ridser, du har lavet. Gnid med salt og peber og læg rigeligt med friske krydderurter ved. Giv lammekøllen en halv time ved 200 grader i en forvarmet ovn, og hæld derefter lidt kogende vand i bunden af fadet og sæt det tilbage i ovnen. Nu skal de gode sager hygge sig en time i ovnen på 175 grader eventuelt længere, det kommer an på, hvor stor lammekøllen er.  

Prøv også hjemmelavede burger