Nøddebrud
Foto: Columbus Leth og Henrik Freed Christensen
BoligLiv

Nøddebrud

Nøddebrud med chokolade

Del på

Vælg chokolade og nødder af god kvalitet, så bliver smagen endnu bedre.

Af Lone Kjær og Nicoline Olsen 18.feb.2016 Mad


Nøddebrud med chokolade

Tid: ca. 20 minutter plus tid til, at nøddebruddet kan stivne.

(1 stort stykke, ca. 20 x 20 cm)
200 g god mørk chokolade
150 g hasselnødder
50 g valnødder
50 g korender (eller tørrede bær)

1. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hak nødderne groft, og vend dem med korender.

2. Vend nøddemassen godt rundt i den smeltede chokolade, og fordel den i en form på ca. 20 x 20 cm foret med et stykke stanniol. Lad chokoladen stivne i køleskabet, før den brydes i mundrette stykker.

► SE OGSÅ: Chokoladekage med nødder og skumfiduser
► SE OGSÅ: 5 knasende lækre kager med nødder
► SE OGSÅ: Smagen i en nøddeskal: 4 lækre desserter med hasselnødder

Del på
Kommentarer (0)

Henter...