Nøddebrud
SPONSORERET indhold

Nøddebrud med chokolade

Vælg chokolade og nødder af god kvalitet, så bliver smagen endnu bedre.

Foto: Columbus Leth og Henrik Freed Christensen
18. feb. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Nøddebrud med chokolade

Tid: ca. 20 minutter plus tid til, at nøddebruddet kan stivne.

(1 stort stykke, ca. 20 x 20 cm)
200 g god mørk chokolade
150 g hasselnødder
50 g valnødder
50 g korender (eller tørrede bær)

1. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hak nødderne groft, og vend dem med korender.

2. Vend nøddemassen godt rundt i den smeltede chokolade, og fordel den i en form på ca. 20 x 20 cm foret med et stykke stanniol. Lad chokoladen stivne i køleskabet, før den brydes i mundrette stykker.

► SE OGSÅ: Chokoladekage med nødder og skumfiduser
► SE OGSÅ: 5 knasende lækre kager med nødder
► SE OGSÅ: Smagen i en nøddeskal: 4 lækre desserter med hasselnødder