SPONSORERET indhold
Nøddemedaljer med ananas og flødeskum
(6 pers.)
Ingredienser
Nøddekager:
100 g flormelis
1 æggehvide
50 g blødt smør
150 g hasselnøddeflager
Frugtsalat:
½ moden ananas
2½ dl flødeskum
75 g mørk chokolade
4 friske mynteblade
- Pisk flormelis og æggehvide grundigt sammen, til det lige bliver stift. Tilsæt smør lidt ad gangen, og pisk godt mellem hver ny smørtilsætning. Vend nødder i.
- Læg med stort mellemrum spiseskefulde af dej på bageplader med bagepapir (der skal blive ca. 18 kager). Smør dejen lidt ud i små cirkler. De flyder meget ud i ovnen, så der er kun plads til 6 pr. bageplade.
- Bag kagerne ved 150 gr. i ca. 15 min., eller til de er gyldne.
- Skær ananas i små tern. Pisk fløden til skum. Fordel ananas og flødeskum mellem kagerne, så du har medaljer med tre kager.
- Pynt til sidst med smeltet chokolade og mynteblade.