Opskrift på glutenfri nøddekage
SPONSORERET indhold

Nem glutenfri nøddekage med klumper af chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super lækker og glutenfri nøddekage, som du nemt selv kan bage.

Af: Almedina Bajramovic Boskailo Foto: Almedina Bajramovic Boskailo
05. okt. 2017 | Opskrift | ALT.dk
Nøddekage til 8 personer | Total: 40 min

Ingredienser

100 g hasselnødder
50 g mandler
50 g valnødder
50 g kokosfibermel
100 g smeltet kokosolie
5 modne bananer
4 æg
100 g mørk sukkerfri chokolade

Sådan bager du glutenfri nøddekage

1. Start med at kværne nødder til fint mel i en kraftig blender eller minihakker. Kom nøddemelet i en skål og bland med kokosfibermel.

2. Mos herefter bananerne groft og blandes i melet. Tilsæt det smeltede kokosolie og æg til dejen får en dej-konsistens.

3. Hak chokoladen og kom den i dejen og rør godt rundt. Fordel dejen i et bagepapirbeklædt kagefad og bag kagen ved 150 grader i ca. 30 minutter.

4. Lad kagen køle af før den nydes.

Opskriften er fra kogebogen 'DET SØDE VALG – 40 SKØNNE DESSERTER UDEN GLUTEN OG SUKKER' af Almedina Bajramovic Boskailo.

Anbefalet til dig