Opskrift på glutenfri nøddekage
Foto: Almedina Bajramovic Boskailo | Skøn og sukkerfri nøddekage med masser af bid og smag.
ALT.dk

Glutenfri nøddekage

Nem glutenfri nøddekage med klumper af chokolade

Super lækker og glutenfri nøddekage, som du nemt selv kan bage.

Af Almedina Bajramovic Boskailo 05.okt.2017 Mad

40 MIN.

Nøddekage til 8 personer

100 g hasselnødder
50 g mandler
50 g valnødder
50 g kokosfibermel
100 g smeltet kokosolie
5 modne bananer
4 æg
100 g mørk sukkerfri chokolade

Sådan bager du glutenfri nøddekage

1. Start med at kværne nødder til fint mel i en kraftig blender eller minihakker. Kom nøddemelet i en skål og bland med kokosfibermel.

2. Mos herefter bananerne groft og blandes i melet. Tilsæt det smeltede kokosolie og æg til dejen får en dej-konsistens.

3. Hak chokoladen og kom den i dejen og rør godt rundt. Fordel dejen i et bagepapirbeklædt kagefad og bag kagen ved 150 grader i ca. 30 minutter.

4. Lad kagen køle af før den nydes.

Opskriften er fra kogebogen 'DET SØDE VALG – 40 SKØNNE DESSERTER UDEN GLUTEN OG SUKKER' af Almedina Bajramovic Boskailo.

Henter...