Opskrift på nougattoppe med ristede hasselnødder
SPONSORERET indhold

Nougattoppe med ristede hasselnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Choko-nougattoppe med ristede hasselnødder: Nougat og hasselnødder er et klassisk match, som alle elsker. Her får du opskriften på skøn konfekt med nougat. Mums!

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
14. dec. 2021 | Opskrift | ALT for damerne
20 stk. nougattoppe med ristede hasselnødder | Total: 25 min

Ingredienser

70 g hakkede hasselnødder uden skal
150 g nougat
100 g lys chokolade
ca. 20-25 hele hasselnødder uden skal.

Sådan laver du nougattoppe

  1. 1. Rist de hakkede hasselnødder i ovnen på 180 grader i ca. 4-5 min til de er gyldne og duftende.

 

2. Hæld dem i en kold skål og lad dem køle helt ned. Rist derefter de hele nødder i 8-10 min til også de er gyldne og dufter kraftigt af nødder. Lad dem køle ned.

 

PRØV OGSÅ: Raw nougatkage

 

3. Smelt i mellemtiden nougat og lys chokolade i vandbad til massen er smeltet. Bland de hakkede nødder i chokoladeblandingen og fyld den i små forme. Top med en hel hasselnød, og lad nougattoppene stå køligt til de er stivnet.