Ingredienser
(4 personer)
100 g glasnudler
300 g roastbeef
grøn salat
4 ferskner eller
nektariner
frisk koriander
Dressing:
1 fed hvidløg
10 g ingefær
1 chili
2 spsk soja
3 spsk limesaft
1 spsk honning eller
sirup
salt og peber
- Læg nudlerne i blød i koldt vand 10 min. Tag dem op og skær dem i ca. 15 cm lange stykker.
- Læg dem i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække 1 min. og læg dem i koldt vand 1 min. Hæld dem på et dørslag.
- Hak hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge) fint og rør det sammen med soja, limesaft og honning eller sirup.
- Vend nudlerne med dressingen og anret på salatblade på 4 tallerkner.
- Top op med roastbeef og ferskenbåde og drys lidt friske korianderblade over.