Nudelsalat med roastbeef og ferskner
SPONSORERET indhold

Nudelsalat med roastbeef og ferskner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

(4 personer)
100 g glasnudler
300 g roastbeef
grøn salat
4 ferskner eller
nektariner
frisk koriander
Dressing:
1 fed hvidløg
10 g ingefær
1 chili
2 spsk soja
3 spsk limesaft
1 spsk honning eller
sirup
salt og peber

  1. Læg nudlerne i blød i koldt vand 10 min. Tag dem op og skær dem i ca. 15 cm lange stykker.
  2. Læg dem i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække 1 min. og læg dem i koldt vand 1 min. Hæld dem på et dørslag.
  3. Hak hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge) fint og rør det sammen med soja, limesaft og honning eller sirup.
  4. Vend nudlerne med dressingen og anret på salatblade på 4 tallerkner.
  5. Top op med roastbeef og ferskenbåde og drys lidt friske korianderblade over.