SPONSORERET indhold
Jødekager
Kom alle julens velduftende krydderier i dit bagværk, det dufter og smager, så englene synger! Her får du opskriften på de klassiske julesmåkager, jødekager.
Ca. 50 stk. jødekager |
Total: 30 min
Ingredienser
Dej til jødekager:
150 g smør
250 g hvedemel
100 g sukker
1 æg
Pensling:
1 æg
50 g grofthakkede mandler
3 spsk. sukker
2 tsk. kanel
Sådan bager du jødekager
1. Smuldr smørret i melet, og kom sukkeret i. tilsæt æg, og ælt hurtigt dejen sammen.
2. Stil dejen tildækket i køleskab en halv times tid, inden du udruller den til en tynd plade. udstik dejen i små runde kager, 5-6 cm i diameter. Stil dem på bagepapir. Pensl kagerne med sammenpisket æg. Bland mandler, sukker og kanel, og drys det over kagerne.
Bag kagerne ved 200 gr. på andenøverste ovnribbe 6-8 min.
Andre skønne opskrifter på klassiske julesmåkager