Nye kartofler med marinerede sild
SPONSORERET indhold

Nye kartofler med marinerede sild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Opskrift på en ægte dansk frokostklassiker.

11. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers

Ingredienser

4 gammeldags modnede marinerede sildefileter
500 g friskkogte nye kartofler
1 bdt. rucolasalat
Persillecremefraiche:
1½ dl cremefraiche 18 %
2 spsk. mayonnaise
1 fintsnittet forårsløg
2 spsk. meget finthakket persille
1 tsk. dijonsennep
salt, peber dild og evt. kapers til pynt

  1. Fordel kartoflerne på fire tallerk-ner. Læg lidt salat på tallerknerne, og fordel sildefileterne over.
  2. Rør alle ingredienserne til den grønne creme sammen, og smag til med salt og peber. Fordel cremen over sildene, eller server den i fire små portionsskåle. Pynt med dild og evt. kapers.