Nye kartofler med urtedip
SPONSORERET indhold

Nye kartofler med urtedip

Nemmere kan det ikke gøres!

Foto: Tia Borgsmidt
22. sep. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Nye kartofler med urtedip

Tid:
ca. 20 min.
(4 pers.)

800 g små kartofler
1 håndfuld krydderurter, f.eks. purløg,
persille, løvstikke eller kørvel
2 dl cremefraiche 18 %
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg
salt og peber

1. Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre.
2. Hak urterne, og rør med cremefraiche, olivenolie, presset hvidløg, salt og peber. Server kartoflerne med urtedippen.

► SE OGSÅ: Sprøde kartoffel-croutoner
► SE OGSÅ:
Kartoffelsalat med løvstikkecreme
► SE OGSÅ: Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost