Olivenbrød med bacon
SPONSORERET indhold

Olivenbrød med bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
10. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(20 skiver)

Ingredienser

300 g hvedemel
100 g sorte oliven
uden sten
125 g små stave/tern af bacon
100 g reven gruyere eller emmentaler
100 g feta/salatost
3 æg
2 tsk. bagepulver
4 spsk. hvidvin el. æblemost
¾ tsk. salt
peber

  1. Hak oliven groft. Hvis du bruger helt små oliven, behøver du ikke hakke dem. Kom dem i en skål, og bland med de øvrige ingredienser.
  2. Saml dejen, og læg den i en smurt brødform. Bag brødet ved 180 gr. i ca. 50 min. på anden nederste ovnribbe.
  3. Afkøl brødet, og skær det i skiver.