Omelet med grøn top
SPONSORERET indhold

Omelet med grøn top

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Begynd din bikini-klar-dag med en proteinrig morgenmad.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
12. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

400 kcal pr. portion
2 æg
1 bæger pasteuriserede æggehvider
1 ½ spsk piskefløde
salt og peber
stødt muskatnød, en smule
fedtstof til stegning
1 stykke agurk
10 blåbær
10 hindbær
10 sukkerærter
1 håndfuld frisk persille
1 spsk olivenolie
cashewnødder

Sådan gør du:

1. Pisk æggene sammen med fløde, og tilsæt salt, peber og muskatnød.

2. Kom fedtstof på en pande, og hæld æggemassen på panden.

3. Lad den sætte sig i et par minutter, og læg derefter omeletten sammen.

4. Del agurken på langs, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver. Del sukkerærterne, og hak persillen. Bland det hele med bær og olie.

5. Spis omeletten med grøn top, og drys med cashewnødder.

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter