Omelet med masala sauce
SPONSORERET indhold

Omelet med masala sauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne indisk-inspirerede æggeret ser ikke ud af meget, men smagen overrasker.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
16. maj. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Masala-sauce:
2 løg
2-3 fed hvidløg
2-3 cm ingefær
olivenolie til stegning
1½ tsk stødt koriander
1½ tsk stødt spidskommen
1 tsk garam
masala
lidt chili
½ dl kokosmel
1 dåse hakkede flåede tomater
½ dl vand
salt og peber
½-1 lime

Omelet:
4 æg
2 spsk vand
hakket purløg
100 g cherry-
tomater
lidt limesaft

Tilbehør:
f.eks. en sprød grøntsagssalat

Sådan gør du

Masala-sauce: Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Riv ingefær fint.
Steg løg og hvidløg møre ved stille varme. Kom løg, hvidløg, ingefær, koriander, spidskommen, masala, chili og kokosmel i en blender/ minihakker, og kør det til jævn konsistens. Opvarm en gryde med lidt olie, og steg blandingen 2-3 minutter.

Tilsæt hakkede, flåede tomater og vand, og lad det simre 15 minutter. Krydr med salt, peber og lidt

Omelet: Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med salt, peber og lidt vand. Opvarm en pande med lidt olie, og kom halvdelen af æggemassen på panden. Lad det stivne, og krydr med friskkværnet peber og purløg.

Rul æggemassen sammen, og skær æggerullen i 6-8 stykker. Gentag med resten af æggemassen, og anret det på et fad. Skær tomaterne i kvarte, og krydr med salt, peber og eventuelt lidt limesaft. Hæld den krydrede sauce ved æggene, kom tomaterne ved, og drys med purløg.

PRØV OGSÅ: Sund simremad til de kolde aftener

PRØV OGSÅ: Chili sin carne

PRØV OGSÅ: Thai-kokosmælk suppe