Nem one pot pasta
SPONSORERET indhold

Nem one pot pasta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super nem pastaret, som du kan lave på 20 minutter. Alle ingredienserne til sovsen puttes i gryden og koger sammen med pastaen - og 1-2-3 så er der aftensmad på ingen tid. Se hvordan, du laver one-pot-pasta her:

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
02. maj. 2022 | Opskrift | Hendes Verden
Nem one pot pasta til 4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

1 rødløg
1 fed hvidløg
1 courgette
400 g små daddel- eller blommetomater
300 g spaghetti
3 soltørrede tomater
3 basilikumkviste
1 tsk. chiliflager
1 tsk. urtesalt fra Herbamare
6 dl vand

Tilbehør: parmesan

Sådan laver du one-pot med spaghetti

  1. Pil løg og hvidløg. Hak løg og hvidløg i tern. Skyl courgetten, og skær den i små bjælker. Skyl tomaterne, og halver dem.
  2. Kom de ordnede grøntsager og spaghetti op i en gryde. Tilsæt soltørrede tomater, basilikum, chiliflager og urtesalt.
  3. Hæld vand udover, og læg låg på gryden. Bring det hele i kog under høj varme. Kog i 10-12 minutter.
  4. Rør i gryden undervejs. Kog, til vandet næsten er fordampet og spaghettien er al dente (med bid i).
  5. Server med masser af friskhøvlet parmesan til.

Anbefalet til dig