SPONSORERET indhold
Nem one pot pasta
Super nem pastaret, som du kan lave på 20 minutter. Alle ingredienserne til sovsen puttes i gryden og koger sammen med pastaen - og 1-2-3 så er der aftensmad på ingen tid. Se hvordan, du laver one-pot-pasta her:
Nem one pot pasta til 4 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 courgette
400 g små daddel- eller blommetomater
300 g spaghetti
3 soltørrede tomater
3 basilikumkviste
1 tsk. chiliflager
1 tsk. urtesalt fra Herbamare
6 dl vand
Tilbehør: parmesan
Sådan laver du one-pot med spaghetti
- Pil løg og hvidløg. Hak løg og hvidløg i tern. Skyl courgetten, og skær den i små bjælker. Skyl tomaterne, og halver dem.
- Kom de ordnede grøntsager og spaghetti op i en gryde. Tilsæt soltørrede tomater, basilikum, chiliflager og urtesalt.
- Hæld vand udover, og læg låg på gryden. Bring det hele i kog under høj varme. Kog i 10-12 minutter.
- Rør i gryden undervejs. Kog, til vandet næsten er fordampet og spaghettien er al dente (med bid i).
- Server med masser af friskhøvlet parmesan til.