Ost med hjemmebagt kommenkiks
SPONSORERET indhold

Ost med hjemmebagt kommenkiks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
17. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Hviletid:
1 time
Bagetid:
10 min.
Ikke fryse-egnet
2x 300 g ost (f.eks. brie g blåskimmel)
Kommenkiks: (ca. 60 stk.)
150 g hvedemel
150 g grahamsmel
125 g smør
1 spsk kommen
1 tsk sirup/farin
½ tsk salt
1 æg
½ dl kold mælk

  1. Hak de to slags mel sammen med smør til en grynet masse.
  2. Tilsæt kommen, sirup og salt.
  3. Saml hurtigt dejen med sammenpisket æg og mælk. Pak den ind og sæt den i køleskab min. 1 time.
  4. Rul dejen tyndt ud og prik den med en gaffel.
  5. Skær den i firkanter eller udstik den til runde kiks.
  6. Læg dem på bageplader med bagepapir og bag dem ved 200 grader i 8-10 min.
  7. Lad dem afkøle på en rist og opbevar i en kagedåse.