Opskrift på ovnbagt laks med rødbede og gedefeta
SPONSORERET indhold

Ovnbagt laks med rødbeder og gedefeta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker opskrift på ovnbagt laks med rødbeder og gedefeta - her laver vi saftige laksebøffer ovnen og serverer dem med søde bagte rødbeder til.

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
16. sep. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
Ovnbagt laks med rødbeder til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

1 spsk olie
2 store rødbeder skåret i tynde skiver
4 laksebøffer
havsalt og peber
1 citron, saften heraf
2 bundter brøndkarse, groft hakket
30 g gedefeta, smuldret

Sådan laver du ovnbagt laks med rødbeder

1. Tag et ildfast fad, og kom lidt olivenolie i bunden. Læg dernæst de skivede rødbeder i bunden.

2. Oven på rødbederne lægges laksebøfferne. Krydr det hele med havsalt og peber, lidt olivenolie og citronsaft.

3. Kommes i varm ovn på 180 grader i 20-25 min. Tag derefter fadet ud og du krydr med brøndkarse og gedefeta.