Ovnbagt torsk med kapers, kartofler og rodfrugter
SPONSORERET indhold

Ovnbagt torsk med kapers, kartofler og rodfrugter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
03. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 tykke skiver torsk (eller 300 g torskefilet)
salt og peber
1 lille æg (eller 1 æggeblomme)
1 spsk hakket løg
2 spsk hakket persille
1 spsk kapers
1 spsk citronsaft
Tilbehør:
300 g store kartofler (i både)
300 g rodfrugter (i både)
½ spsk olie
evt. lidt timian eller rosmarin
salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg kartofler og rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Vend dem med olie og krydderier og sæt dem i ovnen 30 min.
  2. Krydr torskestykkerne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad foret med bagepapir. Rør de øvrige ingredienser sammen og fordél blandingen over fisken.
  3. Sæt fadet i ovnen de sidste 8-15 min. (8-10 min. for filet og 12-15 min., hvis fisken er med ben). Anret på tallerkner.