SPONSORERET indhold
Ovnbagte doughnuts med chokolade
Du kan faktisk selv sagtens bage doughnuts eller donuts derhjemme - og i denne opskrift skal de lækre dejringe ikke engang frituresteges. Se her, hvordan du selv kan lave ovnbagte donuts.
8 stk. |
Total: 15 min
Ingredienser
Ovnbagte doughnuts med chokolade
DEJ:
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. sukker
25 g smeltet smør
1 æg
1 dl mælk
FYLD:
75 g hakket mørk chokolade
2 spsk. olie til pensling
Kaffeglasur:
3 dl flormelis
ca. 2 spsk. stærk friskbrygget kaffe
evt. sigtet flormelis
Sådan bage du doughnuts i ovnen
- Kom alle ingredienserne til dejen i en skål, og rør dem sammen.
- Tilsæt den hakkede chokolade til sidst.
- Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
- Rul dejen ud, og udstik cirkler med et glas eller en rund udstikker (ca. 8 cm i diameter). Form et hul med fingrene.
- Stil dem på bagepapir. Pensl med olie.
- Bag kagerne ca. 15 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
- Rør glasuren sammen, og smør på kagerne. Drys evt. med lidt sigtet flormelis.
TIP
Spis helst doughnuts samme dag som du laver dem, de smager bare bedst, mens de stadig er lune.