Ovnstegt kylling med spicy rabarberchutney og salat
SPONSORERET indhold

Ovnstegt kylling med spicy rabarberchutney og salat

Mormormad, der holder.

Foto: VKStockimage
16. maj. 2017 | Opskrift | BoligLiv



OVNSTEGT KYLLING

Tid: ca. 1 time og 10 minutter inkl. stegning

(4 pers.)
1 kylling, min. 1200 g
1 stilk rosmarin
3 stilke timian
5 stilke frisk persille
2 spsk. smør
salt og peber

Tilbehør:
spicy rabarberchutney og salat

1. Tænd ovnen på 200 grader. Dup kyllingen tør.

2. Kom krydderurter ind i kyllingen. Krydr med salt og peber, og fordel smørret i små klumper over kyllingen. Steg kyllingen i ovnen i ca. 1 time, eller til låret let kan løsnes.

3. Server kyllingen med chutney og salat.


► SE OGSÅ: Spicy rabarberchutney

► SE OGSÅ: Sprød snack med rabarber-chili-gele

► SE OGSÅ: Hot rabarber-chili-gele