Pandekager med hasselnødder og nutella
SPONSORERET indhold

Pandekager med hasselnødder og nutella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre, tynde hasselnøddepandekager toppet med nutella og dejligt ristede hasselnødder. Spis dem til morgenmad, som mellemmåltid eller til dessert.

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
27. apr. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Ca. 20 pandekager | Total: 15 min

Ingredienser

Pandekager med hasselnødder og nutella

25 g hasselnødder
75 g hvedemel
1 spsk sukker
1 nip salt
4 æg
300 ml mælk
smør (til stegning)


Topping:
nutella/hasselnøddesmørepålæg
mørk chokolade
ristede hasselnødder

Sådan laver du pandekager med hasselnødder og nutella

  1. Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter ved 200 grader, og gnub skallerne af i et rent viskestykke. Lad hasselnødderne køle helt af, og blend dem til mel.
  2. Kom hasselnøddemel, hvedemel, sukker, salt og æg i en skål, og pisk det godt sammen. Tilsæt mælk under piskning. Pisk, til dejen er fri for klumper.
  3. Bag tynde pandekager på en pande i godt med smør. Servering: Server pandekagerne lune toppet med nutella og/eller mørk chokolade og grofthakkede hasselnødder.