Pandekager med sirup
SPONSORERET indhold

Pandekager med sirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
14. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(36 stk.)

Ingredienser

Sværhedsgrad: Middel
Tidsforgrug: 45 min.
150 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 knsp. salt
2 dl kærnemælk
¾ dl koldt vand
2 tsk. vaniljesukker
3 store æg
smør til bagning

  1. Sigt mel, bagepulver og salt ned i en stor skål. Lav en fordybning i midten. Bland kærnemælk og vand, og kom det i fordybningen. Pisk lidt mel ind i væsken lidt efter lidt med en gaffel eller piskeris. Tilsæt nu vaniljesukker og herefter æggene et ad gangen.
  2. Bag pandekagerne i smør på en pande. Der skal bruges 2-3 spsk. dej til hver pandekage, og de skal være tykke i det. Servér pandekagerne med jordbærsirup og evt. også sammen med græsk yoghurt og frugtsalat.