Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10 min.
Pandekagerne er fryse-egnede
Dej:
1 æg
1 dl mælk
50 g hvedemel
¼ tsk salt
15 g smeltet smør
Fyld:
1 pose frisk spinat (eller 1 pakke frossen hel spinat, evt. stuvet)
15 g smør
salt og peber
2 æg
- Blend æg, mælk, mel og salt sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabet 30 min.
- Tilsæt smeltet smør og bag dejen på en varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. ½ dl dej pr. pandekage.
- Varm skyllet og slynget (eller optøet) spinat igennem i en gryde med smør og krydr med salt og peber. Slå æggene ud på en pande med lidt smør og lad dem stege ca. 5 min.
- Servér de varme pandekager med spinat og spejlæg.