Panna Cotta med jordbær
SPONSORERET indhold

Panna Cotta med jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 30 min. Stivnetid: 2-3 timer Ikke fryse-egnet

24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

4 dl piskefløde
3 blade husblas
75 g sukker (knap 1 dl)
1 stang vanilje
Jordbær:
300 g jordbær
200 g sukker
2 blade husblas
lidt frisk mynte

  1. Læg husblassen i rigeligt koldt vand i 10 min. Hæld fløden i en gryde sammen med sukkeret.
  2. Skrab kornene ud af vaniljestangen og kom den i gryden sammen med vaniljen.
  3. Bring lige til kogepunktet. Tag gryden af varmen.
  4. Knug husblassen fri for vand og kom den i den koghede fløde. Lad det svale lidt.
  5. Fisk vaniljestangen op og fordél flødeblandingen i portionsskåle eller glas. Lad det stivne koldt.
  6. Læg husblassen til jordbærrene i koldt vand.
  7. Vend de skyllede og nippede jordbær med sukker og bring langsomt blandingen til kogepunktet. Lad det småkoge, mens der røres i 3-4 min.
  8. Tag det fra varmen. Knug husblassen fri for vand og rør den i jordbærrene.
  9. Lad dem svale, til de er lunkne, og fordél dem herefter på den stivnede fløde.
  10. Sæt det koldt et par timer før servering. Pynt med lidt mynte.