Pappardelle med oksekød, aubergine og peberfrugt
SPONSORERET indhold

Nem hverdagsmad: Pappardelle med oksekød, aubergine og peberfrugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem pastaret med oksekød, aubergine og peberfrugt - brug dine bøffer i en lækker pastaret med masser af grønt og selvfølgelig parmesan på toppen.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
13. jan. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2-3 møre oksebøffer, helst oksefilet
salt, peber
2 spsk. olivenolie
1 løg
1 aubergine
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
3 spsk. olivenolie
2 dl bouillon
salt, peber
300 g pasta, f.eks. pappardelle
Pynt:
spæd salat og friskrevet parmesan

  1. Skær kødet i tynde strimler. Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op på en pande. Steg kødstrimlerne, til de er gyldne.
  2. Skær løget i små tern. Skær auberginen i 1 cm tern. Skær rensede peberfrugter i strimler. Svits løg, aubergine og peberfrugter i olivenolie i en gryde 3-4 min. Tilsæt bouillon, og lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Vend pastaen i grøntsagerne. Vend kødet i. Pynt med skyllet og afdryppet spæd salat og parmesanost.