SPONSORERET indhold
Pære belle Hélène
Uhmm, kunne man bare få sine seks stykker frugt om dagen på denne delikate måde!
4 personer
Ingredienser
4 pærer
8 dl vand
2 dl sukker
4 spsk. citronsaft
1 flækket vaniljestang
Chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
½ dl piskefløde
½ dl vand
Desuden:
½ l vaniljeis
Pynt:
panderistede mandelflager
flødeskum
- Skræl og halver pærerne, og fjern stilk og kernehus. Bring vand, sukker, citronsaft og den flækkede vaniljestang i kog. Kom pærerne i lagen, og kog dem 5-10 min., til de er møre. Afkøl pærerne i lagen.
- Hak chokoladen. Kog fløde og vand op. Kom chokoladen i, og sluk for varmen. Rør, til chokoladen er smeltet. Chokoladesaucen skal serveres varm.
- Tag pærerne op af lagen. Anret pærer, chokoladesauce og is på tallerknerne. Pynt med panderistede mandelflager og en klat flødeskum.