Pære belle Hélène
SPONSORERET indhold

Pære belle Hélène

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Uhmm, kunne man bare få sine seks stykker frugt om dagen på denne delikate måde!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 pærer
8 dl vand
2 dl sukker
4 spsk. citronsaft
1 flækket vaniljestang
Chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
½ dl piskefløde
½ dl vand
Desuden:
½ l vaniljeis
Pynt:
panderistede mandelflager
flødeskum

  1. Skræl og halver pærerne, og fjern stilk og kernehus. Bring vand, sukker, citronsaft og den flækkede vaniljestang i kog. Kom pærerne i lagen, og kog dem 5-10 min., til de er møre. Afkøl pærerne i lagen.
  2. Hak chokoladen. Kog fløde og vand op. Kom chokoladen i, og sluk for varmen. Rør, til chokoladen er smeltet. Chokoladesaucen skal serveres varm.
  3. Tag pærerne op af lagen. Anret pærer, chokoladesauce og is på tallerknerne. Pynt med panderistede mandelflager og en klat flødeskum.