SPONSORERET indhold
Pærer belle Hélène
Her har vi byttet den traditionelle vaniljeis ud med hindbærsorbet.
4 personer
Ingredienser
4 pærer
8 dl vand
2 dl sukker
4 spsk. citronsaft
evt. 1 flækket stang vanilje
Chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
½ dl piskefløde
½ dl vand
Desuden:
½ l hindbærsorbet eller vaniljeis
Pynt:
Flødeskum
- Skræl og halver pærerne. Fjern stilk og kernehus. Bring vand, sukker, citronsaft og evt. flækket vaniljestang i kog. Kom pærerne i lagen, og kog dem 5-10 min., til de er møre. Afkøl pærerne i lagen.
- Hak chokoladen. Kog fløde og vand op. Kom chokoladen i, og sluk for varmen. Rør til chokoladen er smeltet. Chokoladesaucen skal serveres lun.
- Tag pærerne op af lagen. Anret pærer, chokoladesauce og is på tallerkner. Pynt med flødeskum.