Pærer belle Hélène
SPONSORERET indhold

Pærer belle Hélène

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har vi byttet den traditionelle vaniljeis ud med hindbærsorbet.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
01. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 pærer
8 dl vand
2 dl sukker
4 spsk. citronsaft
evt. 1 flækket stang vanilje
Chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
½ dl piskefløde
½ dl vand
Desuden:
½ l hindbærsorbet eller vaniljeis
Pynt:
Flødeskum

  1. Skræl og halver pærerne. Fjern stilk og kernehus. Bring vand, sukker, citronsaft og evt. flækket vaniljestang i kog. Kom pærerne i lagen, og kog dem 5-10 min., til de er møre. Afkøl pærerne i lagen.
  2. Hak chokoladen. Kog fløde og vand op. Kom chokoladen i, og sluk for varmen. Rør til chokoladen er smeltet. Chokoladesaucen skal serveres lun.
  3. Tag pærerne op af lagen. Anret pærer, chokoladesauce og is på tallerkner. Pynt med flødeskum.