Pariserbøf med rosenkål
SPONSORERET indhold

Pariserbøf med rosenkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god, velkendt herreret, der altid er populær. Tilbehøret kan evt. suppleres med et spejlæg eller en pasteuriseret æggeblomme.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
13. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

2 skiver brød
200 g hakket oksekød 5-8%
½ løg (finthakket)
½ spsk olie
2 tsk kapers
2 spsk syltet rødbede (hakket]
2 tsk peberrod (høvlet)
400 g rosenkål (friske eller frosne)

  1. Rist brødet let.
  2. Ælt kødet sammen med finthakket løg, salt og peber og form det til 2 bøffer på brødet.
  3. Steg bøfferne på en pande med olie ca. 4 min. og derefter på brødsiden 1-2 min.
  4. Anret med kapers, hakket rødbede og høvlet peberrod og servér med friskkogte rosenkål.