Sprød kylling stegt i parmasan
SPONSORERET indhold

Parmasanstegt kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sprød kylling med knasende salat & hot salsa.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
24. jun. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst
1 dl pankorasp
2-3 spsk fintreven parmesan
salt, peber
olie til stegning
200 g grønne aspsarges
1 fennikel
1-2 spsk høvlet skal af ubehandlet citron
en håndfuld mikrosalater eller persille

Tomat-chili-salsa:
2 store tomater
½ rødløg
1 udkernet chili
1 spsk lys balsamico
lidt røget paprika

Sådan gør du: Flæk kyllingebrysterne igennem, vend dem i rasp blandet med parmesan, salt og peber. Steg dem gyldne et par minutter på hver side. Lav salsaen: Hak og bland tomater, løg og chili. Smag til med balsamico, salt, peber og lidt røget paprika. Høvl asparges og fennikel. Vend de to ting med citronskal og mikrosalater eller persille, og server kødet med salat og tomat-chili-salsa.

Energi pr. person: 310 kcal, fedt 30%, protein 44%, kulhydrat 26%