Påskeæg med hård og blød nougat
SPONSORERET indhold

Påskeæg med hård og blød nougat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lad familien være med, når der skal laves påskeæg, det er så hyggeligt.

24. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
10-12 stk.

Ingredienser

Hård nougat:
75 g mandler
1 dl sukker

Desuden:
250 g god ren marcipan
50 g blød nougat
150 g mørk chokolade

Pynt:
lidt glasur og påskeglansbilleder

  1. Skold og smut mandlerne. Smelt sukkeret på en stålpande, til det er gyldent. Kom mandlerne på, og vend rundt. Fordel det på bagepapir på en bageplade. Når det er afkølet, hakkes det med en stor kniv på et skærebræt.
  2. Ælt marcipanen med den hakkede hårde nougat. Lav 10-12 marcipanæg med fyld af blød nougat i midten. Stil dem tildækket i køleskabet en times tid på bagepapir.
  3. Hak chokoladen, og smelt to tredjedele af den i mikroovn eller over vandbad. Rør resten af chokoladen i. Dyp æggene i chokoladen, og lad det stivne på bagepapir. Sæt et glansbillede fast på hvert æg med lidt glasur rørt af flormelis og lidt vand.