Pasta a la Lady & Vagabonden
Lækker mad, sunde råvarer og masser af gode råd til dig
Ingredienser
500 g hakket kalvekød
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
1 æg
½ dl rasp
ca. 1 dl basilikumblade
35 g reven parmesan
salt, friskkværnet peber
2 tsk olivenolie til stegning
350 g fuldkornsspaghetti
4-5 dl tomatsugo
basilikum el. andre urter
Næringsindhold
-
Energi pr. person:620 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:29 %
-
Kulhydrat:51 %
Sådan gør du:
1. Rør det hakkede kød med løg, hvidløg, æg, rasp og basilikumblade samt parmesan, salt og peber. Eller endnu nemmere, blend det hele i en foodprocessor til en fast fars.
2. Del og form farsen til 16-20 små meatballs og steg dem gyldne i en stor pande i olivenolie. Ryst panden jævnligt undervejs, så de små meatballs får en flot facon.
3. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og kom den tilbage i gryden, hvor den varmes igennem med tomatsugo og meatballs.
4. Server retten med et drys basilikumblade eller andre krydderurteblade.