pasta med kødboller
SPONSORERET indhold

Pasta a la Lady & Vagabonden

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker mad, sunde råvarer og masser af gode råd til dig

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
23. jan. 2018 | Opskrift | Fit living
Pasta med kødboller til 4 personer

Ingredienser

500 g hakket kalvekød
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
1 æg
½ dl rasp
ca. 1 dl basilikumblade
35 g reven parmesan
salt, friskkværnet peber
2 tsk olivenolie til stegning
350 g fuldkornsspaghetti
4-5 dl tomatsugo
basilikum el. andre urter

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    620 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du:

1. Rør det hakkede kød med løg, hvidløg, æg, rasp og basilikumblade samt parmesan, salt og peber. Eller endnu nemmere, blend det hele i en foodprocessor til en fast fars.

2. Del og form farsen til 16-20 små meatballs og steg dem gyldne i en stor pande i olivenolie. Ryst panden jævnligt undervejs, så de små meatballs får en flot facon.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og kom den tilbage i gryden, hvor den varmes igennem med tomatsugo og meatballs.

4. Server retten med et drys basilikumblade eller andre krydderurteblade.



Anbefalet til dig