Pasta
SPONSORERET indhold

Pasta med asparges og estragon-kylling

Hverdagspasta-favorit med kylling og asparges, der har været et kendt og elsket makkerpar, siden de mødtes i en tarteletskal.

Foto: Columbus Leth
30. maj. 2017 | Opskrift | BoligLiv


Pasta med asparges og estragon-kylling
Tid: ca. 25 min.
(4 pers.)

500 g kyllingefilet
1 løg
1 bundt grønne asparges
½ broccoli
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 spsk. sherryeddike, kan erstattes af balsamicoeddike
1 dl bouillon
2½ dl fløde
2 spsk. frisk estragon
salt og peber
1 bundt forårsløg 

Tilbehør:
300 g pasta

1.  Skær kyllingefileterne i mindre  stykker. Skær løget i smalle både. Knæk den nederste træede ende  af aspargesene, og skær asparges  i lange snitter. Del broccoli i mindre buketter.

2.  Varm olien på en pande, og steg  kylling og løg i ca. 5 min.

3.  Tilsæt asparges, broccoli og presset hvidløg, og vend godt rundt. Kom eddike på panden, og lad det for-dampe. Hæld bouillon på panden, og lad det simre i ca. 2 min. under låg. Tilsæt fløde og estragon, og kog saucen op. Smag til med salt og  peber. 

4.  Kog pastaen som angivet på embal-lagen, og afdryp. Server med kylling i flødesauce, og top med snittet  forårsløg.


► SE OGSÅ: Risotto med ærter, mynte og parmesan

► SE OGSÅ: Lammedeller med mormorsalat

► SE OGSÅ: Steaksandwich med mozzarella og salsa