SPONSORERET indhold
Pasta med bønner, kartofler og kikærter
4 personer
Ingredienser
300 g grønne bønner
200 g pasta, f.eks. spaghetti
1 løg
200 g kogte, kolde kartofler
1 spsk. olivenolie
3 spsk. hakket persille
1 lille fed finhakket hvidløg
1 ds. kikærter
2 dl bouillon
salt, peber
2 spsk. pinjekerner
1 dl sorte oliven
Pynt:
friske basilikumblade og 50 g friskhøvlet parmesan
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Nip bønnerne, og kog dem med pastaen de sidste 6 min. Af kogetiden. Afdryp pasta og bønner i en sigte.
- Hak løget, og skær kartoflerne i tern. Varm olivenolien op på en dyb pande, og svits løg og kartofler, til de får lidt farve. Tilsæt persille, hvidløg, kikærter og bouillon, og kog det hele sammen 3-4 min. Vend det sammen med bønner og pasta.
- Smag til med salt og peber.
- Fordel pinjekerner og oliven over, og pynt med basilikumblade og parmesanost.