Ingredienser
Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
125 g bacon (terninger eller strimler)
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
1 frisk chili (finthakket)
evt. ½ spsk olivenolie
1 usprøjtet citron
150 g grønne ærter
2 spsk persille (hakket)
250 g frisk pasta
salt og peber
- Steg baconstykkerne gyldne i en dyb pande og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
- Steg løgene, hvidløgene og chilien bløde på panden og tilsæt evt. lidt olie. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
- Vend lidt fintrevet citronskal i løgblandingen og tilsæt ærter, bacon og 1 dl pastavand. Kog det igennem og bland den afdryppede pasta og persille i. Smag til med salt, peber og citronsaft og server straks retten.