Opskrift på pasta med edamamebønner og safran
SPONSORERET indhold

Pasta med edamamebønner og safran

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Edamamebønner har et højt indhold af protein og denne ret mætter derfor godt. Desuden giver den smukke græsgrønne farve retten et flot udseende.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
15. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

100 g tagliatelle (bredbåndspasta)
5 tråde safran
3 fed hvidløg
1 løg
2 spsk olivenolie
½ squash
½ aubergine
1 dl edamamebønner uden bælg
½ dl soltørrede tomater
salt
peber
parmesan.

Sådan laver du pasta med edamamebønner

Kog pastaen al dente, hverken for blød eller hvor hård.

Lad safrantrådene trække i ½ dl varmt, kogt vand.

Hak hvidløg fint og skær løget i små tern. Svits løg og hvidløg i olivenolie på panden i et par minutter.

Halver auberginen og skær squashen over på langs og skær den ene halvdel i tynde skiver. Du få rigtig fine skiver ved at skære dem med en tyndskræller eller en mandolinjern. Skær skiverne over på langs, så du har nogle aflange tynde skiver.

Skær de soltørrede tomater i strimler.

Bland aubergine og squash på panden med løg og hvidløg. Lad det stege med i 3-4 min. 

Tilsæt safranbouillon og soltørrede tomater og lad det simre i 5 yderligere minutter. Smag til med salt og peber.

Tilsæt bønnerne og lad dem simre med indtil de er gennemvarme.

Tag retten af varmen og bland ingredienserne med pasta og parmesan


Se også opskrift på pasta med kikærter, chorizo og rosmarin